| NのON a întrebat:

am 7, 3 si 2 la mate si in 3 ore dau teza. Mi-am facut copiute, tot si simt ca sunt pregatithee hee dar tot nu cred ca as putea trece doar cu asta... ce nota ar trebui sa iau?

28 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Esti praf, nu stii sa-ti calculezi nici media? Uita-te peste copiute, poate scrie acolo cum sa faci si asta, poate ti-o da problema la teza.
Ai la note media 4 si trebuie sa iei 6 in teza ca sa ai media 5 pe total.

| Lynna a răspuns:

Buna. Iti trebuie cam 7 sau 8 in teza, ca sa iti iasa media. Banuiesc ca vei mai primi note...Bafta!

| DarkBlood32 a răspuns:

Cee?laughing Cam mici notele... laughing)

| beastboy84 a răspuns:

Cun notele alea trebuie sa iei 7-8 in teza straight face

| NのON explică (pentru beastboy84):

Ma multumesc cu un 6, ne mai asculta si dupa teza si iau 6 si acolo laughing

| beastboy84 a răspuns (pentru NのON):

laughing)

| BluishAngel a răspuns:

In locul tau nu as posta asa o intrebare rusinoasa si mai ales m-as pune pe invatat.Atata cat as stii si as intelege.Se vede ca vrei lucrurile de-a gata. Tipic pentru multi copii din ziua de azi.Invatati frate sa munciti si sa capatati note si rezultate pe drept.Nu conteaza ca ai luat 5, conteaza ca l-ai luat pe capul tau.Ca sa scoti un 7 in teza, pune-te cu burta pe carte.In caz ca vrei sa imi raspunzi inapoi revoltat, te scutesc de un efort.Nu te astepta sa te fi laudat ca ceilalti useri de dinainte care PROBABIL sunt la fel ca tine.Trebuie sa fii realist.

Răspuns utilizator avertizat
| BluishAngel a răspuns (pentru AllStillExistAllStillHaveAPurpose):

Mda, se vede ce persoana esti.In timp ce tu razi ca prostul de un adevar, eu rad de caracterul tau infect happy

Băi,retardatule."Jet" ii spui lu mă-ta aia proastă care a uitat să te avorteze.Plus că tu ai fost primul care te-ai băgat in seamă cu mine asa că n-ai motive să comentezi.Hai întinde-o!

Baiete, controleaza-ti vocabularul. Apropo, ai auzit si tu de prezervativ laughing pacat ca n-ai ce pune in el happy Plus ca nu te intereseaza pe tine nickname-ul meu.Chiar imi reflecta caracterul, ma comport cum se cade cu oamenii care sunt oameni nu cu persoanele care sunt fara pic de educatie si se pun sa comenteze aiurea cum esti si tu.Nu ai ce spune in privinta asta, se vede ca nu ai prea dat pe la scoala din moment ce nu o apreciezi.Cu atitudinea asta nu ajungi nici sa maturi strada.Vad ca esti si avertizat.Ai noroc ca asta e doar un site.Dar ma indoiesc ca viata ta reala sa fie mai buna.

?! asta pentru ce mai e? Am spus clar in mesajul de pe privat ca vreau sa incheiem cearta.Nu iti permit sa mai imi vorbesti asa.La revedere.

| Aeri a răspuns:

Spui că ţi-ai făcut copiuţe... Asta înseamnă la tine pregătit? laughing

| buburutza0431 a răspuns:

Nu prea ai ce face cu copiute la mate pentru ca o sa iti dea probleme si exercitii.Tu trebuie doar sa intelegi.

| LadyCrazy999 a răspuns:

Cred ca 7 sau 8. insa ai grija sa nu te prindahappy

| JusTLiVe a răspuns:

Eu am la mate 8, 5, 9 laughing

| ssaabbiinn a răspuns:

Daca te-ar prinde cu copiute, ti-ar pune nota 1. Daca nu te prinde si reusesti sa copii, ai sanse de la 8 in sus.

| NのON explică (pentru ssaabbiinn):

Da dar sansele sa ma prinda sunt mici oricum day dreaming

| ssaabbiinn a răspuns (pentru NのON):

Ai grija.winking

| NのON explică (pentru ssaabbiinn):

O sa am, mersi big grin

| ssaabbiinn a răspuns (pentru NのON):

Npc.winking

| bella2332 a răspuns:

Un 6,50