A fost reparat, cine stie ce display o avea, ce chinazarie. Sigur a avut display spart, la inlocuit cu unu chinezarie si de aia se vede lumina aia acolo in difuzorul ala.
Tu nu ai vazut cand l-ai luat, sau inainte sa dai banii? Prietenul tau, s-ar putea sa nu-ti fie prieten, pentru ca tea cam tapuit sa-i zic asa ce prieten este ala care iti vinde chestii si nu iti spune cea avut, cea inlocuit etc.
Daca mai ai inca un 11, pentru ce ai cumpafrat pe asta? Cum adica tu ai un iPhone 11 dar mai vechi? Nu stiam ca poate fi mai vechi de 1 an atit pentru ca anul urmator a iesit 12, despre ce vechime vorbesti tu aici?
Telefonul asta ce ti la dat prieternul asta al tau este exact ca vechime ca ala cel ai deja si tu
Ce cascadorii hai ca esti tare de tot, mai facut sa rad. Deci toate iPhone 11 is fabricate in acelasi an, nu exista sa faca careva iphone 11 acu anul asta sau anul trecut.
Ca este al lui mai bine intretinut, lo fi tinut in husa, cum am spus display la schimbat garantat, asa ca de aia arata cum spui.
Iphone-ul meu l-am cumparat după câteva luni după ce a aparut, prin 2020 la asta ma refer că este vechi. Acum dacă îți cumperi un Iphone 11 nou cum să zici că este la fel ca al meu. Idee este că bateria telefonului este la 99%, pe spate nu are nici-o zgârietură deși telefonul nu a avut husă, Poate este cum ai zis tu nu te contrazic poate a schimbat display-ul dar eu am dat o sumă nesemnificativă pe telefon dar nu asta conteaza. ideea e ca nu mi-am luat teapa telefonul abia ce l-a cumparat de o luna maxim doua
Ai luat tapa cum zic, pentru ca acel telefon are ecranu schimbat si sigur nu este original este ecran chinazarie, deci e tapa.
Daca bateria la telefonul tau este f buna, nu vad pentru ce ai mai luat inca un alt telefon, ai luat altul mai slab ca ce ai tu al tau este orginal cu toate din fabrica, asta cu ecrane schinbate, se vede lumina prin difuzor ce ami ai luat tapa, du-te si dai inapoi, nu ai nevoie de acelasi telefon ce tu il ai deja.
Dar na tu stii de ce faci ce faci, e durerea ta asa ca asa fii sanatos. Poate l-ai luat de piese, dar pana sa folosesti tu ceva de la ala, iti cumperi iphone 17
Eu am telefonul de 3 ani ce iphone dupa lumea asta are bateria buna dupa atata timp? bateria mea a juns la 73% sanatate trebuie dus la service unde costa 89€ cel puțin să îmi schimbe bateria iar pe lângă asta am și ecranul spart. În schimb eu am întrebat ce ar putea fi ok poate a fost schimbat display-ul dar telefonul nu este chinezărie, îl cunosc pe om telefonul l-a luat acum 2 luni telefonul. Am dat pe el 60€ că omul joacă la pariuri, pacanele etc și avea nevoie urgent de bani. Nu am întrebat pe nimeni să-mi dea lecții de viață sau să-mi zică dacă am luat țeapă sau nu, am întrebat doar care ar putea fi cauza. nu știu daca ai avut vreodata un iphone de vorbești dar te rog eu nu mai lăsa romane care nu ajută lumea cu nimic
Tu ai intrebat ce este cu lumina aia ce se vede in difuzor, iar eu ti-am raspuns, foarte clar ca i s-a schimbat ecranu.
Nu vad de ce te ofensezi, de ce te oftici, ca ai luat un telefon cu ecran chinazarie.
Pe acolo pe la voi nu prea sunt ecrane genuine, adica exact ce ai pe telefon.La mine aici, se poate schimba exact ce ai pe telefon, pentru ca sunt magazine Apple si au service, iar ei schimba ecrane si baterii.
Nu stiu de am avut iphone ce ai tu, sigur nu am avut, asta pentru ca nu iau telefoane in fiecare an, iau unu acu si il tiu multi ani.
Acu am iphone 14 pro, daca tot ai spus ca nu am avut niciodata.Am si calculator tot Apple il am de 10 ani si merge inca struna.
Nu iti da nimeni lectii de viata, am spus ce ai patit, ce ai cumparat. Daca nu ma crezi, mergi la un service si o sa te lamureasca aia mai bine.Pe aia banui ca o sai crezi cand or sa iti zica ca a fost inlocuit ecranu.
Joaca ala la pacanele e clara ce om este, a, a o vinde si pe maicasa pentru ceva banuti sai bage la pacanele, deci in oameni genul asta niciodata nu; poti avea incredere.
Ai luat tapa
Darkshadoww întreabă: