| Jdjsjs a întrebat:

Salut TPU, am de gand sa urmez facultatea la Ase, pentru cei care ati urmat cursurile acestei facultati v-a fost de folos cu ceva? Am vazut ca pe site-ul lor se lauda ca au cea mai mare rata de angajare dupa absolvirea studiilor superioare. In opinia mea, mi se pare ca o sa pierd timpul la facultate precum l-am pierdut si la liceu.

3 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Daca pierzi timpul, e vina ta, nu a liceului/facultatii. Nu stiu de ce aveti (unii) impresia că un liceu sau o facultate vă garantează ceva în viață...

Contează CUM treci prin ele, nu e suficient doar să treci. Aceeași facultate poate fi terminată si de un mare prost și de un om de succes.

| Jdjsjs explică (pentru AnastasiaK):

Cum sa fie vina mea daca pierd timpul la liceu, daca absolut tot ce am invatat la liceu nu voi mai folosi si altadata. Intrebarea e daca la facultate e aceeasi ciorba de burta?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Jdjsjs):

La fel cum e vina ta ca n-ai înțeles nimic din răspunsul anterior.

Ai primit o informație și a trecut pe lângă tine, n-ai înțeles-o, cu atât mai puțin că ți-e utilă și ce să faci cu ea. Dacă ai făcut așa și la liceu, logic că ai pierdut timpul. Dacă așa o să faci și la facultate, o să pierzi timp și acolo. În general în viață pare că ai șanse mari să pierzi timpul.