| CookieA a întrebat:

Am nevioie de cateva citate celebre despre energie (eoliana daca se poate). Multumesc! FUNDA

2 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Zambetul te ajuta sa iti pui ordine in ganduri si sa ai energie mai multa.
Zambetul este prietenos cu mediul. Lumineaza ziua oricui si nu presupune multa energie.
Pamantul este creat de Dumnezeu si poarta pecetea Sfintei Treimi. Si m-am gandit la cele trei sageti de lumina care poarta in ele pecetea treiului. Ele ce ating devine lumina, putere, energie,...
Tristetea e o dovada ca izvorul puterii de viata e in scadere, a fi in stare sa regasesti aceasta energie vitala inseamna a fi convertit.
Speranta este cea mai nesecata energie.
Un popor, cu cat are mai multa energie, cu atat fierbe mai tare. Iata de ce cred in acest vacarm romanesc.
Virtutea privita ca pozitivare a unui principiu neutru este un stimulent esential al energiei morale si devine, ca atare, practicabila.
Cand virtutea a dormit, se trezeste cu mai multa energie.
La granita sufletului cu spiritul salasluieste un castel de energie pura, un magnetism divin
Nimeni nu isi da seama ca unii oamenii rosesc multa energie abia ca sa fie normali.
Iubirea este elixirul vital, izvorul sanatatii, al puterii si al energiei pentru fiecare om.

| Lavinia218 a răspuns:

Energia este încântare eternă.(William Blake)
Energia este esenţa vieţii.(Oprah Winfrey)
Don Quijote a atacat morile de vânt pentru că nu credea în surse alternative de energie(Dragutin Minic Karlo)
Materia nu-i decât energie acumulată; şi energia poate lua toate formele, de la căderea unei pietre până la gândirea omului. Materia şi spiritul sunt două aspecte ale aceleiaşi substanţe, ale aceleiaşi existenţe, ale aceleiaşi energii.(Niccolo Machiavelli)