Cum a spus dullcat la care aduag:
Probabil ca matematica s-a facut grea de tot ca tot vad ca tinerii fac meditatii, eu si generatia mea nu am facut 1 zi de meditatie si am terminat orice scoali, si facultate etc
Finul meu e CEO la o mare societate si a invatat cand era copil matematica, ca mama lui l-a crescut fara tata, tatal lui a fost ucis de tanar!
Deci daca ai ambitie poti si singur!
Eu stiu ca acum matematica e mai complicata decat atunci cand am facut eu liceul, dar eu nu as vrea sa le mai dati bani acestor ghertoi de profesori, care cer si cer bani de la stat (statul fiind noi contribuabilii! eu, si parintii tai etc) iar ei pentru cei 150-200 de lei de elev / meditatie nu dau 1 leu inapoi in sistemul fiscal
Cu toate ca imi iau hate, profesorii vostri sunt niste gunoaie!
Buna.Crede-ma ca parintilor tai nu le convine sa dea banii de pomana, asa ca spune-le pur si simplu atunci cand ii vezi in toane bune ca nu mai doresti sa faci pregatire cu profesoara de la clasa.De cele mai multe ori un alt prof din exterior are intentii mai bune sa te faca sa intelegi, spre deosebire de cine preda la clasa.Aici mi se pare conflict de interese si nu ar trebui din punct de vedere legal sa fie permis asa ceva, ci numai meditatii cu profi din afara institutiei respective.
Eu am observat ca acei colegi care faceau pregatire cu profa de mate primeau note mai ok desi nu stiau/intelegeau neaparat mai bine, ci le trecea asa numai de gura parintilor care, cu siguranta, ar fi platit pe altcineva daca nu vedeau o imbunatatire in carnetul de note.Au fost cateva episoade in care am apelat si eu la pregatire cu alt prof (unul foarte de treaba, pensionat) si am inteles mai multe in cateva sedinte decat in cateva luni la clasa.Nu-ti fie teama, parintii tai vor ce e este mai bun pentru tine, iar in acest caz asta inseamna sa intelegi temeinic matematica.
Mai ia in calcul si ca profesorii au stiluri diferite de predare, unii fiind extrem de rigizi in abordare, desi fiecare dintre noi de asemenea avem stiluri diferite de invatare.Deci un mare DA, te incurajez sa nu mai faci pregatire cu ea si cauti in continuare pe Youtube( cu siguranta se vor bucura parintii) sau sa apelezi la meditatii doar atunci cand simti nevoia (in functie de nivelul tau, chiar nu e mereu obligatoriu sa faci saptamanal). Succes.
Spune-le parintilor tai ca nu intelegi nimic nici de la clasa nici de la meditator. Inseamna ca profesorii sunt prosti (slab pregatiti). Exista meditatori buni, dar trebuie sa-i gasesti. Pune-i pe ai tai sa intrebe de un meditator bun si schimba proful de meditatii.
anonim_4396 întreabă: