Este ca și cum ai întreba "cum pot să am un corp de atlet de performanță stând toată ziua pe canapea și mâncând chipsuri?"
Răspunsul este: Nu poți.
La fel și cu mediile. Ori scapi de lene, ori accepți că vei rămâne la nivelul ăsta mic toată viața. Spui că oricât de mult ai încerca, nu poți schimba asta. Cât de mult ai încercat?
"Sunt lenes, oricat as incerca, nu pot schimba asta!" Cred ca ti-ai dat raspunsul singur,
Noi nu putem face nimic sa te ajutam, numai tu te poti schimba intr-un mod pozitiv
Daca esti bolnav de lene, sansele de a te vindeca sunt f. mici. Au trecut vremurile cand doua curele peste fund aplicate de tata vindecau miraculos boala asta extrem de contagioasa care afecteaza "viitorul tarii". Sfatul meu ar fi sa nu te apuci si de hotii, ar fi o a doua boala, chiar mai grava decat prima. Pare o varianta mai buna, pe termen lung, daca nu te vindeci totusi de lenea de a invata, sa te lasi de scoala (ca oricum pierzi vremea acolo) si sa exersezi sapatul santurilor, ca asta vei face toata viata!
Încearcă sa dai măcar impresia profesilor ca încerci sa îți ridici media. Citește și tu puțin în pauza înainte de clasa doua trei sire și încearcă sa fii activ în timpul orelor. Deși cel mai bine ar fi sa îți dai cu adevărat silința și sa te pui la învățat pana sa nu fie prea târziu
Daca inca mai faci scoala spune-i profesoarei/profesorului
: "doamna profesoara ma puteti asculta la lectie pentru marire de medie?" Cel putin la mine a mers succes!
In acest caz, cel mai bine ar fi sa te lasi de scoala. Daca o sa faci asta, iti garantez ca mediile tale o sa creasca considerabil! Bineinteles, banuiesc ca esti gras, daca nu, o sa fii. La boala asta a ta, viitorul tau este de a sta cu oile, sau cu vacile. Acolo nu prea ai de munca, poti lenevii mai mult decat in rest... m
MentalDisorder2 întreabă: