Eu te sfatuiesc sa nu tii cont de ce profesori cunoscuti ai sau de cine nu-ti place. Nu te baza pe faptul ca #acolo# iti vor oferi o masina sau alte lucruri. Nu te feri de 4 teze...du-te acolo unde crezi ca vei face fata si mai ales gandeste-te pe viitor, dupa liceu, ce vei vrea sa faci. Eu te-as sfatui sa merci la TIC, dar vei avea si alte teze chiar daca TIC-ul te pasioneaza, multi suntem atrasi de tehnologie, dar liceul nu va consta doar in teza la TIC. Trebuie sa stii bine si matematica. Eu zic ca cel mai usor ar fi sa mergi la filo, limbile (tezele) nu sunt ce stiu eu cat de grele. In plus, gandeste-te ce vei face la BACALAUREAT? Stiu ca mai este pana vei da tu BAC-ul, dar il vei da in functie de profilul care-l ai. Succes!
In primul rand gandeste-te la ce ai vrea sa faci in viitor. Daca vrei sa urmezi o facultate dupa ce termini liceul.Eu iti recomand sa faci un liceu cu acelasi profil ca la facultate. De exemplu daca vrei facultatea de mecanica du-te la o clasa de mecanica, daca vrei constructii la o clasa cu profil de constructii si tot asa. Tie ce ti-ar placea sa faci in viitor? Gandeste-te la asta si apoi alege.
alexcatalin13 întreabă: