| asasinkrid a întrebat:

am o intrebare care ma nedumereste si as vrea sa va cer parerea. Povestea (legata de scoala la mediile de sfarsit de semestru) incepe asa noi facem Civica cu profesoara de romana si ma simt nedreptatit deoarece o colega de la mine din clasa a avut 10 media si eu 9 dar eu am invatat si m-am straduit pentru a invata si ei i-a dat 10? Cum eu am facut referat am luat 9 ea nu a facut si nu i-a dat nimic nici patru a tacut din gura + ca eu cand ne-a ascultat ei i-a pus 9 si mie 10 si tot odata cand am dat un test la fel s-a intamplat eu am luat 10 si ea 9. Cum i-a iesit ei 10 si mie 9? Din moment ce eu aveam 10+10+9 iar ea 10+9? Si de ce nu ne-a pus la ambii 10? Profa a facut inasa fel incat pe munca mea ei i-a dat 10 si mie 9 ma simt prost na eu am invatat m-am straduit ca la noi la scoala trebuie sa rupi manualu pana iti da un amarat de 10 daca ti-l da...Acum nu am ce sa mai fac va cer parerea voastra este corect? Nu sunt eu cine stie ce destept dar na totusi si sa nu ziceti ca e o coincidenta la predarea portofolilor la romana la fel eu 9 ea 10 dar portofoliul ei era mai putin documentat nu era wow nici al meu nu era cine stie ce dar cred ca arata mai bine ca al ei.Acum decideti si voi.

1 răspuns:
| edit28 a răspuns:

Asa e la scoala. Intreab-o pe profesoara cand esti singur cu ea, si fi respectuos cand o faci.