| Alexidldvdje a întrebat:

Salut TPU!
Am o intrebare, curand voi da la un liceu militar.
Intrebarile mele sunt:
1. Dupa cei 4 ani de liceu esti obligat sa dai tot la ceva academie care apartine tot de mapn sau poti sa dai la o facultate de civil?
2.ai voie cu telefonul in camera sau trebuie lasat acasa pentru urmatoarea perioda?
3.ai voie sa pleci acasa in wekend/vacante?(pentru colegiul militar Alexandru Ioan Cuza)

3 răspunsuri:
| MotoBlitz a răspuns:

1. Poți da doar la Academii care aparțin MAPN sau MAI
2. Ai voie cu telefonul, dar în doar două situații. Nu îl cari după tine în timpul meselor, înviorărilor, orelor de curs, pauzelor ci doar când îți faci temele și când te duci în cameră.
3. Da, dacă te încadrezi în acel timp, poți. Eu fac naveta cu trenul din București până în Constanța și e super lung drumul, vin acasă rar, doar când am vacanțe mai lungi sau când am nevoie de ceva urgent în weekend.
Îți las un punct 4. La Constanța este cea mai mare vagabonțeală, regulile se încalcă destul de mult, mai ales că cei mai mari fac legea. Vin cei cu un grad peste tine să le pupi mâna, cei mari nu fac înviorarea, copiază uneori chiar și chiulesc. Dacă vrei reguli, du-te la Breaza că la A.I. Cuza este haos!

| totredus a răspuns:

1. Nu cred ca ești obligat dar ai câteva avantaje dacă vrei sa intri.
2. Ai voie cu telefonul în camera
3. Ai voie sa pleci acasă în weekend vacante. Pot exista unele perioade în care se pot pune niște restricții dar în general poți pleca în fiecare weekend