Este unpic mai greu ca în clasele trecute. Mai ales la matematică, unde este destul de complicat dacă nu îți place (mai ales algebra). În rest, este ca intr-a 6-a. La fizică va fi ușor iar la chimie puțin mai greu. Dar faci față (mai ales dacă ai media de 9.60. Eu am luat intr-a 6-a media 9.50, iar intr-a 7-a 9.30. Nu e cine știe ce. La sport am dat o probă de rezistență și de viteză. Oricum...nu e nici aici cine știe ce. Este foarte ușor cu probele astea.
Baftă!
Tocmai ce am terminat clasa 7-a nu e atat de greu dacă inveti....Nu fi atât de panicat totul va fi bine
Eu trec a9a acum, si iti spun din experienta, ca a7a,nu e chiar asa de grea, daca inveti, nu o sa ti se para grea.In legatura cu proba de rezistenta la sport,na, adica, eu sunt fata, si totusi, nu mi s-a parut mie asa de diferit sportul din a7a fara de a6a.La matematica,nu pot zice ca este greu,pentru ca am invatat, poate pentru ceilalalti este greu, pentru cei care nu invata, doar ca devine mai complexa, ca sa zic.Dar se leaga cu cea din a6a,asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.Geometria si ea devine complexa, si algebra la fel.Chimia,sincer mi s-a parut frumoasa. Oricum, totul e logic. Daca inveti logic, ci nu mecanic, nu vei avea probleme.La fel si fizica, nu mi s-a parut asa grea, doar niste elemente nou-introduse.Si eu am fost la fel ca tine, si mai ales intr-a8a,si totul a decurs bine.Si,totusi,daca ai zis ca ti-a iesit media 9, 60.adica tu inveti, si nu ai de ce sa iti faci griji.Iti urez bafta la scoala