| Rașpeles a întrebat:

Am o întrebare la care nu pot găsi răspuns, cred ca mulți membri au trecut prin perioada bacului, marea mea problema este româna la care media mi se părea mică, cam de 6.40, știind ce am scris lucrarea era de nota 7-8. Am ajuns la contestație, cred ca am făcut o greșeală mergând la contestație, crezând ca nota mea ar fi putut creste. Dar am avut parte de un soc, intr-un fel nota ajungând la 4...chiar nu stiu cum era posibil știind ca subiectele rezolvate erau 80-90% corecte. Sincer au mai fost cazuri ca ale mele? S-a găsit rezolvare? Știe cineva de ce fix nota aceasta?

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Poate doar crezi tu că subiectele erau rezolvate 80-90%. Nu cred că vreun profesor a avut ceva cu tine.
Cel mai probabil primisei 6.40 cu indulgență, apoi când ai făcut contestație au luat lucrarea la puricat și au notat la sânge.

Ceea ce nu înțeleg elevii care fac contestație este că asta înseamnă un volum de muncă suplimentar pentru profesori, iar când sunt forțați să depună acest efort suplimentar nu mai sunt deloc mărinimoși.

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Sunt 2 corectori pe lucrare, la final se face o medie și nu cred ca e vorba de o greșeală. Intr-adevăr in vara au fost mai indulgenți pentru ca la sub 2 cel puțin îți poate da un punctaj foarte mare doar dacă respecți structura textului. La subiectul 1 ai calculat bine cât ai făcut? Poate răspunsurile nu erau bune. Iar la subiectul 3 e cam greu sa obții punctaj maxim pentru ca trebuie sa ții cont de foarte multe lucruri.

| Rașpeles explică (pentru Bondarel99):

Este o idee, subiectul I stiu cu siguranta ca am avut maxim un exercitiu gresit, Subiectul II facut perfect, iar Subiectul III se poate sa fi facut greseli minore, totusi faptul este consumat, Multumesc de raspuns.