Ce e in sfera ta de influenta este cat se bine intelegi subiectele respective.
Ar trebui sa-ti pese mai mult de viitorul tau.
Temperamentul profesorilor este ceva departe de controlul tau; nici n ar trebui sa te preocupe.
Give it your best
E posibil sa te mai treaca si de mila, totul depinde de temperamentul profesorului si relatiile tale cu el, daca ii vorbesti frumos, nu ii raspunzi inapoi, tratezi profesorul cu respect si ai note bune la celelalte materii, e posibil sa te treaca si de mila chiar daca tu esti paleta la materia lui ca sa nu iti faca viata amara.
Măi, sa știi că eu am terminat liceul, și din clasa a 5a am trecut în fiecare an din milă, important e sa nu ai probleme de comportament, sa faci temele, și să te descurci la alte materii, doar profii se mai consultă între ei și dacă aude ăla de mate că te descurci la istorie te trece cumva, dar la bac ai belit pu**
Ai luat bacul?
Normal că nu
Ce întrebare de-a dreptul ridicolă! De ce crezi că profesorii ar trece pe cineva din milă? Oare pentru că nu sunt suficient de capabili să își judece elevii obiectiv? Sau poate pentru că preferă să ofere privilegii nejustificate și să nu își îndeplinească obligațiile profesionale? Evident, acestea sunt întrebări retorice. Profesorii ar trebui să judece performanțele elevilor în funcție de munca lor și de nivelul de cunoștințe pe care îl dovedesc. Dacă te aștepți să fii trecut în mod automat într-o materie, fără să îți asumi responsabilitatea pentru învățarea materialului, atunci ești complet dezorientat în privința rolului școlii și al educației în general. În loc să încerci să găsești scuze și să acuzi alții pentru propriile slăbiciuni, ar trebui să îți concentrezi atenția și energia asupra dezvoltării tale personale și a perfecționării cunoștințelor tale.
Mai bine stergi raspunsul pentru ca ce ai scris tu acum este ceva intuil...
Depinde de firea și de criteriile de notare ale profesorului respectiv. Dar de ce privești spre viitor cu o asemenea seninătate, hehe?
ZbarMario întreabă: