| AndreiTM1 a întrebat:

Salut TPU, am o întrebare legată de limbile străine studiate la facultate.
Eu doresc sa merg in Brasov la Inginerie electrică si am vazut in documentul cu materiile studiate de la profilul pe care doresc sa il urmez ca pe parcursul anilor am de ales o limba straina de studiat.
Sunt curios daca acea limba va fi predata de la 0 sau daca trebuie sa am un minim necesar de cunoștințe deoarece ar fi o oportunitate de a învăța o limba nouă.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Daca e o limbă pe care ai tăi colegi o cunosc, majoritari fiind, șansele e sa nu o mai ia profesorul de la 0 cu câțiva elevi
Iar dacă ei nu prea știu limba respectivă, șansele ar înclina către predarea de la 0
Acum depinde și de răbdarea profesorului și determinarea lui de a te învața o limbă străină. Daca e un plictisit și fără viața,cel mai probabil nu va avea răbdare și o sa lucreze mai mult cu cei ce știu.
Acuma sper să mă înșel și să înveți o limbă străină cum îți dorești tu,dar în ziua de azi,mmmm, profesorii, unii din ei cel puțin, nu prea au ei răbdare.
Acum ce sa zic, mult noroc!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Acolo te intreaba ce limbi straine ati studiat. Alegi pe care vrei tu. Fie ca esti mai avansat sau mai incepator.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu preda nimeni limba straina de la zero, la facultate.
Tu ai invatat inca din clasa a 2-a o limba straina, deci stii cu siguranta de cel putin 10 ani o limba straina, pe care o poti studia in continuare la facultate.

| helpforyou a răspuns:

Nu inveti de la 0. Esti totusi la facultate unde vii deja cu un bagaj de cunostinte acumulate.