Oricum, nu stiu de ce ai merge la profesionala, sunt peste 20 de alte profile care sunt mult mai bune decat profesionala...
Cel putin, daca vorbim de acelasi lucru, adica faci 3 ani de liceu dar nu poti da BAC-ul, pana si altceva este mai bun decat sa termini 3 ani fara BAC...
Nu inteleg, explica-mi te rog, de ce ar vrea oricare parinte ca copilul lui sa faca profesionala?
Si pe langa asta, nu inteleg inca un lucru, de ce te sperii?
Matematica din liceu, nu se aseamana de loc cu ce faci in clasele 9-12...
Eu eram bot la matematica, peste 4/5 nu luam nici o data, si profa mea de mate imi spunea intotdeauna ca nu sunt facut pentru matematica, si ca in liceu 100% am sa raman corigent la mate pentru ca sunt prost.
Ei bine, in liceu in 4 ani, n-am avut medie mai mica 7, note da, am avut, chiulit, neinvatat etc, insa mi-a placut materia inclusiv proful si intotdeauna eram incheiat cu media 7.
Nu te duce la profesionala, pierzi 3 ani degeaba.
Nu stiu in ce masura te pricepi la It, poate la cat se pricepe tot omul, pentru ca un profesionist IT adevarat mananca matematica pe paine, fara de care, IT nu se poate profesa, pentru ca programarea si software-ul se fac cu formule matematice.
Deci, ori te apuci serios de matematica daca vrei sa faci IT, ori te apuci serios de altceva, total diferit de IT.
Cauta ceva util in viata. Informatica nu inseamna install de windows si chestii de gen. Info inseamna mate pe paine in varianta PC.
Salut,nu dispera! Daca zici ca iti place informatica ( nu stiu daca te referi la informatica sau tic ) poti merge la mate-info... La matematica cu multa munca ai sa reusesti sa promovezi. Deci profesionala e 0... Nici nu trebuie sa te gandesti la ea
. Gandeste-te ca n-ar exista.
Ok ma gandesc ca n-ar exista dar mie foarte teama de ce nota voi lua la examen la matematica, a romana voi lua cu siguranta dar la mate nu stiu...