Te organizezi mai bine. Casti ochii in ore si pleci cu lectia invatata pe jumatate. Cand te apuci de teme sau de invatat inchizi toate electronicele si faci numai asta. Inveti constant, nu numai cand stii ca ai o verificare.
Crezi că după ce am spus toate astea aș mai avea tupeul să stau și pe telefon sau calculator? Dacă ăsta era motivul. Deși incerc cât de mult pot să rămân și cu lecția din clasă efectiv nu e posibil, e și genul ala de profesor la care înveți din "scârbă", pare că nu-și dă intetesul, doar cum vrea el face și niciun sfat care ne-ar putea ajuta să învățăm mai bine la el nu e luat în considerare. Învăț lecție de lecție chiar dacă știu că am sau că nu am adcultare. Nu e problema de organizare, mă organizez cât de bine posibil, dar când e prea mult e prea mult. Nu era vorba neapărat de mine, doar că m-am pus în locul unor colegi care au pățit asta. Eu am deja doi de 10 la el.
Tot uit să precizez chestii. E genul de profesor care atunci când ascultă trebuie să-i zici efectiv lecția cuvânt cu cuvânt. Unii colegi răspund chiar bine dar mai mult de 8 nu primesc. N-am probleme la capitolul ăsta, învăț în medie o lecție de genul în 40-45 minute. Cum am mai spus, nu e vorba de mine neapărat, m-am pus în locul unor colegi. Altă mi-a fost întrebarea. Și nu știu cine învață citind o lecție de 6 pagini de câteva ori.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: