| pandrei6382 a întrebat:

Salut TPU! Am o intrebare pentru cei care au dat examenul recent, ce inseamna daca la "Liceul la care a fost repartizat" scrie "X"? Ma poate ajuta cineva? Am pus 40 de optiuni si am media decenta, asta inseamna ca nu am fost repartizat la nici un liceu?

10 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Ai fost repartizat la liceul unde ai intrat cu media aia

Adica tu ai ales o lista
Sa zicem ca sunt lei
Tu ai câștigat 7 lei asta e media ta.

Acum tu ai facut o lista de cumpărături

Pai as vrea sa cumpăr

Căpșuni 6, 9 lei Kg
Măr 2 lei Kg
Para 10 lei Kg
Banana 7 lei Kg
Chivi 9 lei Kg
Ananas 20 lei
Morcovi 5 lei
Pătrunjel 5 lei
Struguri 7 lei

Astea fiind liceele alese de tine lin lista respectivă

Acum sa vedem ce ți-se potrivit ivește:

Daca tu ai media 7 lei noi conform cerințelor tale te repartizăm la primul din listă pe care îl poți cumpăra cu ăștia 7 lei ai tăi.

Asta înseamnă că îți dăm banană ca asta avem la media 7

Si este prima din lista dorințelor tale că mai avem la 7 lei si struguri dar noi iti dam in ordinea dorințelor tale.

| pandrei6382 explică (pentru RxTx):

Eu am media 6.41, si am pus licee sub media mea si un singur liceu avae 6.42, cu o sutime peste media mea. trebuie sa ma duc la scoala sau sa fac ceva deosebit? sau pur si simplu astept.

| Wr3nch a răspuns:

Depuneti cerere si va repartizeaza in etapa a doua.

| rumi36 a răspuns:

Si la mine apare X, inseamna ca am ramas nerepartizati, decI mor, Bravo Ministrul Educatiei!

| pandrei6382 explică (pentru rumi36):

Ce media ai avut?

| rumi36 a răspuns (pentru pandrei6382):

7,68, si primele 4 licee de pe lista mea erau asa(in caz daca nu esti din Bucuresti iti scriu si media),
Colegiul National Aurel Vlaicu(7, 44)
Liceul Teoretic Marin Preda(7, 13)
Liceul Teoretic Victor Babes(7, 33)
nu am intrat la niciunul din astea happy sau macar daca intram undeva
aici in Bucuresti s-a schimbat ierarhia de admitere pentru ca anul trecut au participat la evaluare vreo 11000 de elevi iar anul acesta 15000 si ce a zis ministrul, hai sa-i las pe prosti cu ochii in soare ca eu nu am timp sa ma ocup de probleme atat de minore, îi las pe părinți

| pandrei6382 explică (pentru rumi36):

Ai vreo idee despre ce am putea sa facem? trebuie sa ne ducem la scoala?

| pandrei6382 explică (pentru pandrei6382):

Am pus licee numai sub media mea. nu stiu care e problema cu ministeru invatamantului

| rumi36 a răspuns (pentru pandrei6382):

Si eu am pus numai licee cu medie mica, acum am vorbit cu doamna diriginta si diriga o sa-l sune pe director ca de la mine din scoala suntem 2 nerepartizati, ulterior o sa sune mama la inspectorat, incearca sa vorbesti cu diriginta/dirigintele

| pandrei6382 explică:

Ce pot sa fac? Aveti vreo idee?