anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,am o intrebare putin mai ciudata,va rog sa nu radeti
De abia am inceput liceul, clasa a 9 a
Si in astea 2 zile de scoala pur si simplu imi vine sa plang..imi vine asa un dor de casa sau de maicamea ca si cum nu am mai vazut-o de mult.
Cu greu ma abtin..ma cuprinde o frica asa. poate si din cauza ca sunt la alta scoala, sau?

12 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Nu stai acasa? stai in gazda? esti fata? stai linistit, trebuie sa te obisnuiesti, ca parintii nu vor fi intotdeauna cu tine.fii mai cu vana, ce naiba?

| anonim_4396 explică (pentru express11):

Stau acasa.dar pur si simplu intru asa in depresie..imi vine sa plang la ore

| ÎnȚeLePTU1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Spune ce ai pe suflet, fiecare dintre noi avem cate o problema, de aceea exista TPU

| anonim_4396 explică (pentru ÎnȚeLePTU1):

Nu am nici o problema..am chiar colegi din gimnaziu cu mine in clasa.dar nu..nu stiu..nu imi place, sau nu sunt obisnuit cu scoala..sau.

| express11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te obisnuiesti stai linistit! bine ca nu se mai face armata... pieptul in fata, privirea inainte! drepti! acum facem instructie! aaaaa?

| spy2o a răspuns:

Esti super tare! laughing Eu nu stiu cum sa fug cat mai departe. big grin Daca iti permiti incearca o hipno/psihoterapie.Te va ajuta sa treci mai usor.Se vede clar ca ai unele probleme de adaptare...

| Legend123 a răspuns:

Probabil nu esti obisnuit cu scoala, profesorii, colegii noi ..nu te simti in largul tau te-am obisnuit in vacanta..si eu sunt tot clasa a9-a si nu am pe nimeni cunoscut in clasa si pe langa asta am doar 2 baieti si restul 26 de fete.dar m-am comportat obisnuit am facut cunostinta si mna..ma simt bine..inafara ca unii profesorii sunt cam sictiriti si tipa intr-una dar asta e alta problema. oricum fi tu insuti, stai cu colegii pe care ii cunosti intra in discutii si poate nu iti va mai fi dor..BAFTA la liceu

| ÎnȚeLePTU1 a răspuns (pentru Legend123):

Nu inteleg la unii ce tot spuneti fi tu insuti? Pai daca el trebuie sa se obinuiasca cu colectivul nu inteleg cum ai putea fi tu insuti, intrucat nici 1 zi nu a petrecut cu colegii sai.

| Legend123 a răspuns (pentru ÎnȚeLePTU1):

Pai daca se comporta altfel decat este el deoarece ar vrea sa para interesant si dupa isi schimba total comportamentul ce vor spune noii colegi despre el? ca este un fals si nu il vor mai primi in colectivul format de ei..parerea mea. daca esti dupa FUNDA si imi dai mie argumente contradictorii si spui ca explicatiile mele sunt gresite atunci sa iei funda eu nu stau pe site-ul asta pentru funde stau sa ajut oamenii ok? nu ma intereseaza ca iei funda putin imi pasa.

| ÎnȚeLePTU1 a răspuns (pentru Legend123):

Dar nici macar nu am deschis vreun subiect despre funda, am dat un raspuns pentru intreabarea sa pentru ca si eu am fost in aceasta situatie, totusi nu ai putea fi tu insuti fix din prima zi, esti timid nu cunosti pe nimeni, lucrurile vin de la sine, sper sa isi v-a rezolva aceasta problema cu timpul, timpul rezolva lucrurile.

| Legend123 a răspuns (pentru ÎnȚeLePTU1):

Da nu poate fi din prima zi dar eu ma refeream la viitor pentru ca intr-o saptamana cel mult 2 trebuie sa se adapteze si el.

| DenisDz96 a răspuns:

Totul vine de la sine stai calm am trecut si eu prin asta ...incearca sa iti faci prieteni noi.chesti noi nu-s sa iti treaca timpu dupa te obisnuiesti! Succes la liceu!