| V1p3rViruSsatuL a întrebat:

Am o mare dilema daca in clasa a8-a am nota la purtare 9 imi scade sansele de a intra la liceu adica administratia respectiva va tine cont de aceasta nota la purta suficient cat sa zica ca nu sunt admis? Adica chiar daca media e mare si as putea itra la liceu exista propabilitatea ca acestia sa nu ma admita din cauza notei 9 la purtare? Vreau un raspuns sigur.
Ms anticipat

Răspuns Câştigător
| FlorinDiablo a răspuns:

Nu se va tine cont de aceasta medie scolile sau liceele tin cont de media generala nu conteaza ca ai la purtare 5 de exemplu si in rest 10 pe linie deci media generala a tuturor notelor sa fie cat media de admitere la liceul respectiv.

| V1p3rViruSsatuL explică (pentru FlorinDiablo):

Ms mult chiar eram ingrijorat.Sall

| FlorinDiablo a răspuns (pentru V1p3rViruSsatuL):

Doar Liceul militam de la Campina tine cont de media la purtare dar nici acolo sa nu fie mai mica de 7.

| UsersBoss a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Da dar daca ai 5 la purtare cum zici tu atunci este repetentie curata ca trebuie sa ai minim 6 ca sa treci.

| FlorinDiablo a răspuns (pentru UsersBoss):

Tu chiar nu observi ca scrie 5 de exemplu? am dat un exemplu puteam sa pun ori ce numar important e ca persoana care a postat sa inteleagawinking

7 răspunsuri:
| Marian619 a răspuns:

Nu se tine cont de media la purtare

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Nu
se tine cont de nota la purtare doar daca vrei sa urmezi o scoala militara

| Ioanaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Depinde si de liceu, in majoritatea pai nu se face asta daca ai note mari si esti un elev constincios