| 3usebiu a întrebat:

Salut TPU am o problema!
Deci problema mea este ca nu ami mai pot accesa mailul la yahoo ma refer fiind ca am primit malware si mia spart contul un tip schimbandumi parola si daca dau la am uitat parola ami zice sa ghicesc cum se numeste unchiuso la ala preferat si anca una, fara alta solutie fara sms pe telefon fara nimic m-ati putea ajuta sa ami recuperez contul?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Anca6991 a răspuns:

Eu mi-am uitat parola, tot, la un moment dat. Mi-am facut alt cont si am trimis un mail celor de la yahoo. Nu mai stiu cum se procedeaza, intra pe pagina lor si cauta pe acolo ceva cu recuperare parola sau asistenta. Partea nasoala e ca trebuie scris mailul in engleza. Incearca sa folosesti propozitii simple din care sa se inteleaga problema pe care o ai, si sa nu uiti sa mentionezi adresa de mail cu care ai problema, dupa care prietenul google te ajuta cu restul. Cu mine au fost destul de intelegatori cei de la yahoo, si dupa cateva raspunsuri in care ma intrebau diverse chestii despre problema pe care o aveam mi-au trimis un link unde puteam reseta parola. Sper ca te-am putut ajuta!

1 răspuns:
| ʎpooɯ a răspuns:

Daca nu stii raspunsurile la intrebarile de siguranta, nu mai cunosti nici parola, atunci contul este pierdut.