| FacContulPentruIntrebareaAsta a întrebat:

Am o problema destul de majora as spune, este în legătură cu dirigintele clasei, acesta nu este titular la liceul la care învăț eu si impreuna cu ai mei colegi dorim sa il schimbam din motive foarte bune, cum am putea proceda? Am inteles ca e nevoie de o petitie care urmeaza a fi trimisa catre director dar cine trebuie sa semneze, elevul sau părintele si de cate semnături avem nevoie pentru a-l schimba? Multumesc anticipat! Tin sa mentionez ca avem si niste probe video care pot confirma toate motivele pentru a înlătura posibila negare a acestora!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Elevul nu are autoritate sa semneze nimic, fiind minor si fara drept legal. Parintii sunt cei care trebuie sa semneze si sa puna in scris, motivul pentru care doresc schimbarea diriginetlui.

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Dar, scuze că îți spun, dar din 90 persoane(cu părinți cu tot), chiar nu puteți rezolva problema asta, chiar așa incapabili sunteți?

| FruttiFresh300 a răspuns:

Este foarte greu sa scoți un profet din învățământ și dacă nu reușiți, tot voi aveți de tras. Ai nevoie de multe semnături, inclusiv și de la părinți și părinții trebuie sa se ocupe de asta dacă voi sunteți minori, iar motivele trebuie sa fie foarte bine întemeiate și să aveți dovezi clare.
Mai întâi aduceți directorului la cunoștință, el are o discuție cu dirigintele și dacă nu se îndreaptă, se sesizează inspectoratul, se demarează o anchetă și durează foarte mult, timp în care profesorului nu ii este suspendată activitatea. E complicată procedura.

| Afurisenia a răspuns:

Voi doar nu il vreti la clasa. E sever si nu vreti sa invatati?
Pentru ca daca ati avea probe solide care sa-l inlature din invatamant, ati fi mers la politie cu ele. Dar voi nu aveti nimic. Nici minte.

| FacContulPentruIntrebareaAsta explică (pentru Afurisenia):

Presupun ca tu nu ai nimic in minte, tragi concluzii fara sa ai cunostinta de cauza si se vede ca esti destul de batut in cap ca imi zici mie chestiile astea cand eu am spus că am motive foarte bune sa il schimb de la clasa, asa ca degeaba comentezi in necunoștință.

| Afurisenia a răspuns (pentru FacContulPentruIntrebareaAsta):

Da, cum sa nu!