| Micutzaaa a întrebat:

..am o problema enorma:azi m-am dus incaltata in tocuri la scoala, si am mers un pic si erau largite, parca imi cadeau din picior.Toti care ma vedeau se rideau de mine,colegii de clasa,prietenii, colegii din clasele paralele si foarte multi din scoala...
In general m-am facut de rusine, chiar si acum mi-e rusine sa vorbesc despre asta.Am stat pe ginduri toata ziua si nu stiu ce sa fac... Ajutati-ma va rog, cum sa procedeaz? Credeti ca vor uita despre acest mic accident?

Răspuns Câştigător
| JamilaGizeh a răspuns:

Oricum lumea e rautacioasa si orice ai face ei au intotdeauna ceva de comentat. O sa uite pana la urma....si daca o sa mai rada de tine incearca sa ii ignori si cu siguranta o sa se plictiseasca vazand ca tu nu reactionezi ba mai mult chiar ei o sa fie penibili insistand asupra acestui subiect. Incearca sa inveti ceva din intamplarea asta.

3 răspunsuri:
| JamilaGizeh a răspuns:

Adica iti erau mari? Totusi daca iti cadeau din picior de ce le-ai mai luat? Sincer e putin penibil sa vezi pe cineva ca se chinuie sa mearga pe tocuri, mai ales la scoala. Ce clasa esti?

| Gahbryella a răspuns:

Stai linistita ca o sa uite si nu ar trebui sa te intereseze parerea lor. faci ce vrei tu, picioarele tale, corpul tauwinking

| Micutzaaa explică (pentru JamilaGizeh):

Sunt 7