| teo77 a întrebat:

am o problema eu acum un an am ramas corijent la mate in clasa a 6 a si am intrat intr-o depresie toata vara
pe urma insfarsit am trecut ma trecut de mila cred iar acum pe stemestrul 2 din clasa a 7 a mie sa nu raman iar am luat un 3 si un 4 si nu mai vreau sa intru iar in depresie din cauza asta.

11 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Încearcă să înveți, să răspunzi la ore, să-ți faci temele, să fii atent la ceea ce-ți predă profesorul.

| teo77 explică (pentru mimiwewem):

Da dar eu sunt bun la oral dar ieri profa a zis ca ne asculta si dupa si schimbat parerea si ne-a dat test la care am luat 4

| mimiwewem a răspuns (pentru teo77):

Atunci la sfârșitul anului va lua în considerare că ai răspuns. Stai liniștit că nu te lasă.

| teo77 explică (pentru mimiwewem):

Ahhhhhh ce bine e sa aud asta

| Pricked a răspuns (pentru teo77):

Te lasă.
Daca nu face asta, atunci e din milă (din nou). Te consolează cu ceva?

| UnBaiat439 a răspuns:

Mah, cum naiba sa iei media asta la mate( sau sa ramai corijent) eu pe a 6 am avut 10. Daca esti bun la oral trebuie sa fi bun si la scris. Sincer eu la mate sunt mai mult cu scrisul deoarece acolo ai mai mult timp de gandire, dar poti si gresi mai mult din neatientie.

| cecilia123 a răspuns:

Nu trebuie să intri în depresie din cauza asta.Tu nu trebuie să ''înveţi'' matematică, trebuie să o înţelegi, este vorba de logică.Fă acasă teme suplimentare mai uşoare şi din ce în ce mai greuţe depinde de nivelul tău. Dacă nu înţelegi ceva la lecţie, roagă profesorul să îţi mai explice odată big grin

Baftă happy

| teo77 explică (pentru cecilia123):

Ai dreptate e de logica happy

| MaraDede22 a răspuns (pentru teo77):

A.....Pai sa stii ca eu iti urez succes si sa dai tot ce e mai bun din tine! SUCCES ls teste, teze,. happy

| MaraDede22 a răspuns:

Eu personal cred ca matematica nu se invata (ca pe o poezie). E logica gandirii!
Cred ca ar trebui sa faci exercitii sa stii cum sa aplici teoremele, etc.
Dar ce medie ai avut in semestrul 1?