| Hellobuna a întrebat:

Salut TPU!
Am o problemă în legătură cu un profesor și nu știu cum sa o abordez.
Acum 2 ani, pe timpul unei întâlniri pe zoom la ora de germana, doamna s-a enervat ca nu aveam deschisa camera, eu apoi am băgat o scuza care nu a prea mers, așadar s-a lăsat cu un "minus" in carnetul ei.
Nu știu cum a tratat interacțiunea asta, dar de atunci mi-a purtat pica și de fiecare data când aveam un 10, îmi scădea 2 puncte sub pretextul ca "nu ai prea răspuns la ora", lucru pe care nu îl face la cei care chiar nu răspund!
Îmi este frica deoarece poate oricând sa spună ca nu o sa ma lase sa trec clasa și chiar dacă trec, o sa o am ca profesor și la liceu.
La începutul acestui an școlar, am observat ca se comporta la fel cu mine și nu știu cum sa abordez acest subiect, nu știu cum sa o împac, asa ca am zis sa întreb oamenii de pe TPU.

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Buna!
E clar ca profesoara ta e dusa cu pluta.Tu doar invata la materia ei sa ai nota de trecere si nu o lasa niciodata sa tipe la tine sau sa te umileasca, sa ii atragi atentia sa se comporte respectuos cu tine.Si nu ii deranja ora ca sa nu aiba alte pretexte impotriva ta.Si nu e nevoie sa o impaci, cu oamenii care nu te trateaza corect trebuie sa lupti cu ei pana la capat si sa nu ii lasi sa te ingenuncheze.

1 răspuns:
| pufulescu0o a răspuns:

Clenciul intrebarii este de ce crezi ca o sa ai ca profesoara la liceu? Si cea mai importanta intrebare este... tie iti este frica de porfesoara sau de ora de germana, de materie adica?