| The4Ever a întrebat:

Am o problema la matematica, una putin cam mare, in ultima vremea am inceput sa nu ma mai pot descurca la matematica. In general am facut usor fata, cand era o problema de gandire de nivel greu le rezolvam cu brio, acum la liceu parca nu mai sunt la fel. Cred ca e si de vina ca nu am mai lucrat vara, am zis, gata am scapat.
Nu e sa zici ca sunt bata sau nu mai stiu eu ce, dar cand apare un exercitiu greu, ma chinui sa-l rezolv si nu reusesc.
Imi puteti spune cum imi pot dezvolta gandirea, sa pot gandi mai bine?
Chiar imi place aceasta materie si chiar imi doresc din tot sufletul sa devin foarte bun la mate. PS. Lucrez cam 2h pe zi.

3 răspunsuri:
| HelloWorld00 a răspuns:

Ai purea sa iti faci o logica in minte gen la tipul y de problema, solutia se poate afla prin x metode.

| quantshop a răspuns:

Poate modul in care sunt explicate exercitiile si problemele postate pe https://www.youtube.com/user/RezolvariMatematica/ iti vor dezvolta gandirea matematica...

| Iønutt a răspuns:

Ar trebui sa recapitulezi si din alea 2h pe zi sa faci probleme din ce in ce mai grele, astfel creierul tau se va "redezvolta", ca sa zic asa si vei gandi logic, cum ziceai ca te descurci inainte. funda? happy