| awpanto a întrebat:

am probleme la scoala, sunt in clasa a viii-a si in simulari nu am luat note mari asa ca tata a zis ca imi va taia netul cablu tv etc.Si a zis ca va veni intr-o zi la scoala sa vb cu diriginta, acum am si o saptamana proasta si am luat 4 la istorie, 3 la fizica si urmeaza si alte note proaste pana cand o sa vina tata. Precizez ca in viata mea nu am luat note sub 4.Sunt foarte speriat o sa ma certe rau.Ce e de facut? El nu stie de acele note si are incredere in mine ca nu il voi dezamagi asa imi spune.Eu nu vreau sa-l dezamagesc insa acum am o saptamana foarte foarte ghinionista.Un sfat va rog.

10 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Asa faceam si eu cand eram de varsta ta, dar nu trebuie sa te superi sau sa o iei intr-un mod urat, poate te va certa acasa dupa ce vine de la sedinta si ar fi un lucru meritat daca stai sa te gandesti. Dupa cateva zile îi va trece, poate chiar în ziua aceea, parintele a fost ca tine elev, dar tu nu ai fost si îti vrea binele chiar daca te cearta e un fel de dezamagire pe care o are...îti vrea tot binele si nu trebuie sa te superi sau sa te consumi aiurea tu trebuie doar sa fii linistit si limpede in gandire pe viitor. Bafta, frate!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te va certa in mod logic, pentru ca stiu cum facea pe a 8-a cu mine, adica iti vrea binele pana la urma, ca ii vad pe ai mei ca au ajuns foarte bine invatand nu ghiorlind. precum mine uneori, dar si eu sunt bine pot spune.
Invata, vorba celorlalti useri, incearca sa aduci niste note mai bune zic eu, fa sa inteleaga ca nu este nevoie sa se duca la diriginta nu este problema ai note bune, incearca sa iei neaparat o nota mai mare, sa o aduci acasa si sa vada, spune-i ca in simulari a fost o greseala ca ai luat nota aceea deoarece nu erai suficient pregatit si ca nu prea au rost alea, si ca vei lua cu brio cand va fi examenul.

| awpanto explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru sfst si tuturor dar pe diriginta o suna maine ca sa vina vineri la scoala.Ma roade in suflet cand imi zice ca are incredere in mine ca n-o sa-l dezamagesc sdica ca diriga o sa ii spuna lucruri bune.E grav rau de tot

| anonim_4396 a răspuns (pentru awpanto):

Infruncti si tu odata. adevarul laughing Crede-ma treci usor peste astfel de momente sa nu pici examenul final sau bacalaureatul atunci este cea grava.

| Diavolcata a răspuns:

Incearca sa vi cu note mari acasa, ca tata-l tau sa abie incredere in tine si sa nu mai fie nevoit sa mearga la scoala, si spune-i ca alea sunt doar SIMULARI si nu afecteaza cu nimic, iar la examene o sa iei o nota super mare. Incearca sa raspunzi la cat mai multe materii, sa fie multumit de tine, crede-ma functionaza daca odata vede ca tot vi cu note mari acasa. Succes!

| shainitainii a răspuns:

Din cate stiu simularile sunt mult mai grele decat examenele deci nu iti face griji. Invata pana atunci, nu sta degeaba. ♡

| Anonim2322343a a răspuns:

Pune-te bine pe invatat.

| CookieFace a răspuns:

Ameninta si tu ca pleci de acasa...

| awpanto explică:

O sa ma distruga mai ales ca am luat notrle astea mici la istorie si fizica dar in simulari am luat 6.25 la mate si 8.30 la romana dar de simulari stie.Sunt ingrozit

| DrAgOs1655 a răspuns:

De obicei simularile nu se trec in catalog. Daca la voi nu se trec ii spui ca nu aveai de ce sa inveti pentru ceva ce nu se trece.Despre notele celelalte ii spui ca ai incercat sa inveti dar a fost prea greu de inteles si o sa le intrepti tu.