| Redempt1on a întrebat:

Am si eu niste intrebari in legatura cu bac-ul de ieri la biologie vegetala si animala ci anume : daca alcoolisum poate cauza epilepsie, e in regula daca in loc de 2 afirmatii am facut 3? si la ultimul subiect despre "boli ereditare" daca am scris ca bolile sunt schimbari ireversibile care apar in structura si in functiile materialului geneic am mai scris despre factori fizici, chimici biologici, ca pot fi genice, genomice si cromozomale si in ultima fraza am dat 2 ex de boli si cum se manifesta - 4 in total fraze, dar din cate am inteles trebuia sa scriu mai mult de boli cum se manifesta, as vrea sa stiu totusi daca imi puncteaza ceva, sau nu

Răspuns Câştigător
| bubu1 a răspuns:

Hei! Ai scris corect acoolismul e o cauza a epilepsiei si stai linistit nu e nici o problema daca ai scris mai multe afirmatii era o problema daca scriai mai putine dar asa e ok. Uite aici gasesti baremul sa poti sa iti calculezi nota! http://image.stirileprotv.ro/media/document/61688825.pdf
Eu zic ca o sa iti puncteze ceva si la subiectul 3 pentru folosirea corecta a notiunilor si coerenta textului.

| Redempt1on explică (pentru bubu1):

Sper sa fie asa si multumesc frumos pentru raspunsul rapid

| bubu1 a răspuns (pentru Redempt1on):

Cu placere si multa bafta!

2 răspunsuri: