| semnulintrebarii a întrebat:

Am si eu o intrebare! Am terminat liceul anul acesta si vreau sa ma duc la o facultate! Acele confirmari de dupa inscrieri se pot face la toate facultatile deodata sau fiecare are o data limita a ei?

5 răspunsuri:
| Ella3133 a răspuns:

Fiecare facultate are propria metodologie....la unele este o saptamana la altele mai mult sau mai putin.Intri la ele pe site si vezi... daca nu gasesti poti suna la secretariat.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Fiecare facultate are o dată limită pentru confirmarea locului - dată stabilită prin Metodologia ( proprie ) de admitere!

Toate cele bune!

| unromantraditional a răspuns:

Fiecare facultate are un site, acolo gasesti toate informatiile. Fiecare facultate are, de obicei, o data limita. Cel mai bine ar fi sa iei numarul fiecarei facultati de pe site-ul care apartine de facultatea respectiva si sa suni, ca sa nu ratezi cumva inscrierea sau confirmarea.

| semnulintrebarii explică (pentru unromantraditional):

Inscrierea nu o ratez dar voiam sa stiu doar daca pot sa stiu rezultatele de la toate si apoi sa confirm.ma rog..nush daca se poate

| unromantraditional a răspuns:

Pai afli rezultatele de la fiecare in parte, pentru ca admiterea n-ai cum s-o dai deodata la toate, ca n-ai cum sa fii in mai multe locuri in acelasi timp. de confirmat confirmi pana in data specificata pe site-ul fiecarei facultati, sau suni si intrebi.