| ionuc13 a întrebat:

eu am fost repartizat la al doilea liceu din oras la profilul matematica-informatica.Liceul se numeste liceul pedagogic regele ferdinand din sighetu marmatiei (poate stiti de el).In fine, am vazut pe internet ca la primul liceu din oras la profilul matematica-informatica bilingv mai sunt 3 locuri disponibile. Ultima medie de admitere fiind 7, 28.Eu am media 8, 35.Am dat examenul de bilingv si am luat 55 puncte(imi mai trebuia 5 puncte sa il trec). Intrebarea mea este ca avand in vedere ca eu am media mai mare decat al ultimului admis as putea cumva sa ma transfer? Au fost parintii unui coleg sa intrebe directorul daca se poate intra, iar el a spus ca nu se poate daca nu s-a trecut examenul de bilingv.Insa nu a spus ca se mai face un al doilea examen de bilingv pentru locurile ramase.Presupun ca acele locuri sunt rezervate.... Oare pot sa fac ceva?

1 răspuns:
| madisong a răspuns:

Nu poti face nimic.Imi pare rau, dar fiind cel mai bun liceu din oras, cu siguranta locurile sunt ori promise unora cu rude sus-puse, ori destinate celor care au luat examenul de bilingv.