| stefan95 a întrebat:

.am si eu o intrebare pentru voi... daca veti ramane vreo o data repetenti la scoala. si sa fiti la liceu. din cauza notei la purtare. v-ati mai duce in continuare. si daca ati face acest lucru de ce? Si nu va ar fi rusine sa continuati? vreau cateva raspunsuri. ca eu sunt cam in aceasta situatiesadsad

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, singur recunosti ca ai facut o greseala, asa ca nu merita sa si persisti in ea.Chiar daca pierzi un an, continua mai departe, nu trebuie sa pierzi si altii.Nu trebuie sa-ti fie rusine.E un fragment din viata ta, care-ti poate oferi o motivatie de a indrepta cate ceva.Iar,, carcotasilor,, nu trebuie sa le dai impresia ca te afecteaza, pentru ca v-or vedea in asta punctul tau slab.Fruntea sus si mergi mai departe.Bafta si sa ai o viata frumoasa.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

In viata sunt momente sa lasi mandria prosteasca la o parte, sa pui capul in pamant si sa o iei de la capat. Bafta!

| stefan95 explică (pentru neutrino):

Deci ma sfatuiesti sa ma duc din nou la scoala. nu? am facut o greseala cu absentele. anul acesta nu se va mai intampla..cum ai zis si tu. pun capul in pamant si o iau de la capat. mersi pentru incurajare