| Cesafacembinesinoi a întrebat:

Salut TPU. am si eu o intrebre stupida. ce inseamna daca un baiat se tot uita la o fata si o cauta cu privirea?

15 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O place!
Zambeste-i, ca sa-l incurajezi.

| LisaJulie a răspuns:

Ar putea sa înseamnă că vrea să îți atragă atenția

| Arthurrrr a răspuns:

Însemnă că îi place de ea,dar probabil e foarte timid,și nu are curaj să îi spună că o place,așa făceam și eu în liceu,dar la mine era mai complicat, căci fata nu vorbea cu mine, ci vorbea mult cu un alt băiat, iar eu eram cam geloș, dacă crezi că te place un băiat urmărește-i comportamentul mai multe zile, vezi dacă te caută în fiecare zi cu privirea și lucrul acesta se întâmplă de mai multe ori pe zi, atunci acel băiat te place dar e prea timid să intre în vorbă cu tine

| Arthurrrr a răspuns:

Dacă se uită des tine și lucrul acesta se întâmplă zilnic, încearcă să intri tu în vorbă cu el, inventând tot timpul un nou subiect, și atunci poți vedea mai bine dacă chiar te place cu adevărat

| Cesafacembinesinoi explică (pentru Arthurrrr):

Problema e ca ma emotionez asa de tare cand se uita incat nu pot sa ma uit la el si incepe sa-mi fie frica ca poate crede ca nu sunt interesata de el. sunt topita dupa el si mi e frica sa ma bag cu el in seama. prietena mea imi tot spune ca se uita si ma cauta cu privirea. nu stiu ce sa cred

| Arthurrrr a răspuns (pentru Cesafacembinesinoi):

Din contra dacă te uiți și tu la el, îi dai de înțeles că și tu îl placi pe el, dacă nu te uiți deloc la el, nu stai deloc de vorbă cu el poate să creadă că nu îți place de el, și eu aș crede la fel dacă mi-ar plăcea de cineva și persoana aceea nici măcar nu s-ar uita din când în când la mine sau dacă nu ar sta de vorbă cu mine

| Cesafacembinesinoi explică (pentru Arthurrrr):

O sa-mi fac curaj!happy:

| robertlubenita a răspuns:

Vrea sa o babardeasca la gaoace.Vr funda.

| Cesafacembinesinoi explică (pentru robertlubenita):

Da ma da? adica eu chiar credeam ca ma place…