Posibilitatea unei sesiuni speciale de bacalaureat este prevazuta in L.1/2011, a educatiei nationale, asa cum a fost modificata si completata anul trecut.
Daca se organizeaza sau nu este la latitudinea ministrului educatiei nationale, acesta trebuie sa emita un ordin in acest sens. Deocamdata nu a aparut un asemenea ordin.
Bună!
NU s-a aprobat ( nimic ) deocamdată.
Respectiva sesiune de BAC ( din primăvară ) este una "specială" şi NU este sigur dacă va exista!
Organizarea ei este OPŢIONALĂ, nu este obligatorie;)
Ministrul a afirmat că "are în vedere" organizarea unei sesiuni speciale în februarie-martie 2015.
Dacă se va şi concretiza această "intenţie" vom vedea...
Pentru aceea se va emite un Ordin separat/special ( dacă va exista sesiunea respectivă ) şi NU este inclusă în Ordinul MEN ce priveşte BAC-ul din 2015!
Vezi şi Ordinul nr. 4430/29.08.2014 privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național 2015 la linkul oficial :
http://www.edu.ro/index.php/legaldocs/22038
Toate cele bune.
Din cate am inteles a fost doar un zvon si vad ca nu apare nimic in programa, totusi nu garantez nimic. Si scuze ca postez tot aici, dar am si eu o nelamurire : daca am luat peste 5 la 2 materii si 4 la cealalta, pot sa dau doar la ce am picat cu 4? sau trebuie sa repet tot?
Dai doar la ce ai picat
Ok, multumesc frumos pentru raspunsul rapid si George ne vedem la biologie tata, mult noroc
Da. Este adevarat. Profesorii au fost platiti ca sa faca consultatii cu elevii care vor sa dea bacul in iarna. Succes sa ai!