Am observat ca esti ca ai o minte agera si nu cred ca ai fi avut nevoie de-atatea felurite raspunsuri. totusi, stii cum e, cine se scuza se acuza.iti sunt notabile probabil, filmele cu liceeni rebeli,fete frumoase si extravagante,chipuri aristocrate ce ascundeau minti periculoase. draga mea,ai trait asa cum ai vrut,si daca un profesor si-a format o imagine despre tine,este pentru ca tu ai lasat sa se vada asta,sau poate ca asta esti tu. dar sunt in viata anumite momente in care trebuie sa inveti sa renunti la anumite lucruri.i-ati si tu o blana de mielusel,pune-o pe tine,du-te in cancelarie si fa juraminte sacre,juraminte pe care oricum nu ti-le vei tine.fa-te si tu frate cu dracu pana treci puntea.dar apoi,continua sa-ti vorbesti vorba si sa-ti porti portul,e o vorba de la noi din popor, si e asa de teribil autentica. gandeste-te ca ai nevoie de bac, poate vei urma si tu o facultate, nu-ti pecetlui viata de-acum. ai mare grija de tine, te pup cu drag. mihai
Foarte intarziat raspunsul dar mersi....Nu a fost o problema grava macar, si am rezolvat-o imediat a2a zi dupa ce m-i sa adus la cunostinta ca ar fi vreo problema. crede'ma ca lectii de viata nu am nevoie,sunt destul de dezghetata,aprofundez bine orice problema, ma descurc in orice situatie, am un bagaj vast de cunostinte, am fost maturizata prematur crede'ma, deci lectiile de viata nu numai ca ma lasa rece, dar ma agaseaza mi-am rezolvat problema exact a2a zi, doar ca eram curioasa mai degraba decat ingrijorata sa vad daca a mai trecut cineva prin situatia respectiva.Multumesc frumos pentru raspuns totusi, apreciez.Si facultate, da, voi urma, voi urma medicina
Nu stiu.dar cred ca meritai sa fii exmatriculata, sincer.tu chiar esti incorigibila..ai deja impresia ca le stii pe toate si nici bine nu ai deschis ochii in lume, ai idee de ce se ascund oamenii de iubire?
Adi1987 întreabă: