| stefstefansteff123 a întrebat:

Salut TPU,am si eu o problema. Azi am fost la medicul de familie si mi-a facut o scutire si am fost la cabinet sa mi-o vizeze. Am adus-o la diriginta si era nervoasa ca de ce rad (ea il jignea pe un coleg si mi s-a parut amuzant) iar ea mi-a zis sa nu mai vin cu scutiri la ea ca nu imi mai motiveaza nimic si mi-a rupt scutirea si mi-a aruncat-o la gunoi,apoi mi-a luat telefonul care era inchis pe banca si nu mi l-a mai dat. Parintii mei nu au cum sa mearga maine la scoala, ce sa fac? Adica doar nu e vina mea

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la director. Daca nu se rezolva parintii tai au dreptul sa se adreseze inspectoratului scolar.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Scuze! Am uita! Pentru telefon parintii pot face reclamatie la politie pentru talharie (furt cu forta).

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce descrii tu pare un abuz. Trebuia sa mergi la director. In alta ordine de idei, si faptul ca il jignea pe coleg e un abuz. Meh... si uite cu astia facem noi treaba chipurile.

| Ara997 a răspuns:

De acum cand ai o hartie oficiala, un act pe mana, fa-i in prealabil o poza cu minunatele astea de telefoane. si ai dovada ca a distrus un act legal.
in cazul de fata, rogi sa-ti motiveze si daca n-o face spune ca ai poza la adeverintza ca asa te-ai gandit tu ca e mai bine si ca o sa faci toate demersurile!
Intzelegi ce spun? forteaza nota si spune ca ai poza la act daca nu vrea sa motiveze.

| Justme111 a răspuns:

Nu are dreptul sa iti rupa scutirea si nici sa iti ia telefonul fara motiv. Trebuia sa mergi la director si sa ii spui, sau spune-le parintilor tai sa mearga ei, direct la director.

| stefstefansteff123 explică (pentru Justme111):

Pai si in cazul in care dupa ce toata treaba asta se termina si incepe cu dusmania pe mine, si ma lasa corigent?

| Annamaria21 a răspuns (pentru stefstefansteff123):

Nu are cum sa te lase corigent daca tu stii de 5 la materia ei, acum poți face contestații la note, exact cum faci la bac sau la evaluarea națională din clasa a 8a, trebuie sa le spui părinților tăi sa meargă la director, nu are niciun drept sa iti rupă scutirea, este obligată sa iti motiveze absentele, nu o lasă asa, ca poate sa facă si altor copii ce ti aa facut tie, sau poate sa se repete chestia asta cu tine.

| Justme111 a răspuns (pentru stefstefansteff123):

Nu se face asa ceva. Or fi ei profesori dar asta nu le da drepturi de regi. Pentru nedreptate este Ministerul educatiei. Poti gasi usor. Pe internet poate, un numar de telefon si in cazul dusmaniei, suni si vor rezolva ei. Nu va mai avea nici un cuvant nici macar directorul pe urma