Dupa parerea mea, asteapta pana in clasa a12a i-a bacul iar apoi aplica la o postliceala. zic eu, vei fi mai bine vazut de presupusii angajatori [cand va fi cazul](deoarece : ai 12 clase terminate, bacul + specializare) asta este parerea mea, acum depinde de tine ce decizie vei lua.
Multumesc de raspunsuri, m.am gandit si cred ca o sa termin liceul, poate o sa am si eu sanse pe viitor sa ma angajez undeva...
Eu zic sa termini liceul (daca esti capabil/a) o meserie o poti invata si pe parcurs, iar daca vrei sa te angajezi undeva la o meserie de grad mai mare nu te intreaba daca ai profesionala ci dc ai liceul, dar cred ca tu stii mai bine ce trebuie sa faci
Salut, parerea mea e sa mergi in continuare la liceu. Te pui pe invatat putin, iei bacul si pe urma faci niste cursuri sau ce vrei tu, ai mai multe posibilitati. Dar daca o sa mergi la profesionala, nu mai ai atat de multe posibilitati. Poate esti putin dezorientata in acest moment, dar crede-ma ca nu o sa iti para rau. Pe zi ce trece lumea avanseaza in toate si fara un liceu nu o sa poti face prea multe lucruri! Iti doresc mult succes si spor la invatat!
Salut, iti spun din propria experienta :
Profesionala = 2mil pe luna, primul an 3-4 luni carte restul practica.
Al doilea an = 2-3 luni carte restul practica.
Cand ai terminat profesioanala poti continua cu seral sa faci 13 clase.
Primesti diploma de 10 clase + diploma profesionala
Daca nu iti place cartea poti face profesionala.
Uite, eu zic sa alegi liceul pentru ca dupa ce il termini ai mai multe sanse la bacalaureat, poti sa iti gasesti loc de munca mai usor, in schimb la profesionala intr-adevar inveti meserie dar..., nu e asa bine ca la liceu.De acum este algerea ta ce vei face, sper sa alegi cu capul!
Salut,as crede ca cel mai bine ar fi sa te duci la scoala profesionala daca tu doresti dar dupa parerea mea ai facut o alegere foarte buna
Buna si eu sunt a noua si vreau sa ma duc la Colegiu, parerea mea e tot sa te duci la o profisionala.Vezi tu stii mai bine ce e bine pentru tine!
Eu iți sugerez sa continui liceul, ca am trecut si eu prin asta si stiu foarte bine cum este.Si in mare parte din fostii mei colegi care sa-u transferat la profesionala le pare rau si acum.Si in timp ce faci profesionala nu poti sa te intorci inapoi la liceu.La ce profil esti?
alexcatalin13 întreabă: