| MLeo a întrebat:

Salut TPU. Am terminat 8 clase cu media generala 8.50 si notele de la teză sub 5. Neavând suport financiar din partea părintilor nu am putut continua studiile. Acum am 18 ani si lucrez in străinatate, imi strang bani pentru ca vreau sa ma inscriu din nou la scoala. Vreau sa studiez agronomia, iubesc sa lucrez pamantul si voi face acest lucru din suflet. M-am interesat putin si nu prea gasesc nimic online, sunt din Timisoara. Mai este posibilitatea sa găsesc acest profil la seral?
Multumesc!

2 răspunsuri:
| Omis a răspuns:

Bună!
În primul rând, vreau să te felicit! Bravo pentru ambiția de a continua școala!
În al doilea rând, sper că și părinții tăi sunt mândri happy.

Nu știu dacă există profil la seral pe acest domeniu, dar sincer, nici nu contează ce liceu faci, fă unul la zi sau seral, nici măcar asta nu mai contează atâta vreme cât tu ai ambiție, așa cum am spus și mai sus, și înveți. Nu contează liceul, nu contează domeniul, contează doar ambiția ta de a învăța. În toate liceele programa e aceeași. Dacă vrei să înveți agronomie o poți învăța și singur momentan, tu la liceu mergi ca să iei nenorocita aia de diplomă de bac, care e foarte importantă, mama ei. e ca la permisu' de conducere, la orele de conducere tu înveți să iei examenu', nu să conduci. Condusu' se învață pe parcurs.
După liceu, într-adevăr, poți merge la Universitatea de Agronomie pentru aprofundare.

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur, te poti intoarce in tara si inscrie la un Liceu Agricol, doar la curs seral este posibil pentru tine, unde vei invata 13 ani, adica clase 9-13, dupa care poti sustine BAC-ul si apoi poti merge la facultatea de Agronomie. succes!