| skyrim2 a întrebat:

Salut TPU, am terminat in urmă cu 4 ani liceul dar nu am dat bacul iar dupa timpul asta pierdut as vrea sa îl dau, idee este cum sa incep? Cu cărți, cu meditații? Cum sa incep după atâta timp?

4 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Cauti tematica pe anul 2023 pe site-ul Edu.ro.
Imprumuti manualele necesare de la Biblioteca sau de la cine le are si iti faci conspecte.
Apoi te apuci de invatat. Citesti ca si cum te-ar interesa cu adevarat ce scrie acolo pentru ca asa retii mai bine. Citesti totul de la A la Z apoi o iei de la inceput cu cititul.
Poti incerca si cu meditatori dar acum la mijloc de an scolar nu mai gasesti profesori buni disponibili, doar studenti sau profesori incepatori.
Tematica pentru anul 2023 va aparea pe site doar in primavara. Pana atunci poti studia tematica pentru anul 2022 pentru ca in principiu e cam aceeasi.

| sierra1 a răspuns:

Fă niște simulări și așa identifici la ce stai rău. Apoi iți faci strategia de invățare

| blackann a răspuns:

Vezi pe net subiectele de anul trecut intai.
Daca ti se pare ca nu te descurci poti sa faci si meditatii, dar poate sa incepi prin martie-aprilie. Sa fie scurt si intens. Asa te asiguri ca nu uiti pana la examene.

| NuCitescNotificari a răspuns:

Poti mai mult. Dar de acum nu mai am pretentii de la tine