| theo1997 a întrebat:

Am varsta de 17 ani si as dori sa invat programare in java si c/c++ deoarece din cate am vazut imi asigura 1 viitor bun dar ma si facineaza.Ce carti as putea sa cumpar? Am gasit pe internet niste carti dar sa imi spuneti daca este buna http://www.librarie.net/......an-Andrei. Pana acum nu am invatat in liceu nimc despre aceste limbaje cum fac alte licee deoarece profesoara noastra sta degeaba. As dori sa incep de la 0 ce inseamna fiecare semn, comanda.... MUltumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pleci de la o premiza gresit. Nu trebuie sa incepi cu un limbaj de programare. A sti programare nu inseamna a sti sintaxa unui limbaj, inseamna in primul si primul rand intelegere conceptelor de programare.

Ia niste manuale de liceu de informatica, urmeaza programa de acolo si mai profita de faptul ca ai o profesoara de informatica sa o mai intrebi una alta.

odata ce intelegi care e treaba cu pesudocodul, schmele logice, algoritmii samd abia apoi poti incepe sa pui in practica cu un limbaj de programare. Si in niciun caz nu te apuca de Java. java este un limbaj de programare orientata obiect, incepe cu C unde vei intelege altfel lucrurile

0 răspunsuri: