| Zumber a întrebat:

Salut tpu.Anul acesta am incercat sa dau la liceul militar din Campulung.am trecut toti pasii si am luat 8.50 la testele de acolo.Nu este o nota rusinoasa, dar anul acesta a fost o generatie buna in care s-au luat 44 de 10 la baieti.Acum ma gandesc sa ma pregatesc mai bine si sa fac un liceu bun in judet.Ce profil ar trebui sa fac pentru a da la o academie militara? Eu zic mate-info, dar multi ma contrazic si imi zic altceva.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Necunoscut123456789 a răspuns:

Trebuie sa dai la stiinte sociale pentru ca la academie dai teste la romana, istorie si engleza si stintele sociale sunt mai bune.Crede-ma eu tot acum am dat si eu testul la campulung si am luat 8. Daca esti din Suceava alege Petru Rares stiinte sociale!

2 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Profilul la liceul militar e mate+info.
Elevii se pregătesc pentru o viitoare carieră militară, deci profilul de mate-info e recomandat.
E adevărat că poţi urma şi ştiinţe sociale, şi acest profil te poate ajuta, de exemplu, la Academia Forţelor Terestre.
Însă dacă vrei să dai la Tehnică Militară unde admiterea se dă din matematica, fizică ( materii reale ) ce te faci?
Mate-info sau ştiinţe sociale.
Baftă!

Răspuns utilizator avertizat