anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul acesta termin si eu clasa a-8-a,si a venit timpul sa ma indrept spre un liceu; dat fiind faptul ca sunt din judetul Sibiu,m-am gandit sa ma indrept spre Gheorghe Lazar,profilul de stiinte bilingv engleza... Ma intrebam cam cu ce se mananca acest profil,cate ore de matematica,chimie,fizica,biologie si engleza faci,specific pentru acest liceu? Si as mai avea o curiozitate,mai faci alte limbi straine in afara de limba engleza, si daca da, cate ore faci din fiecare?

3 răspunsuri:
| notsurewhoiam a răspuns:

De obicei clasele de bilingv de la Lazar sunt cele mai faine ( colegi, profi). O sa faci 4 ore de mate ca si restul, 2 chimie, bio si fizica o sa ai 2 sau 3 depinde de optional si de engleza 5 cu istoria/geografia angliei. Mai faci 2 ore de franceza sau germana depinde ce alegi.

| 97Alex97 a răspuns (pentru notsurewhoiam):

Pacat,era mult mai ok daca faceai mai multa chimie decat biologie, macar 3 ore de Chimie mi-as fi dorit... pana acum am facut germana, si sincer sa fiu, nu stiu nimic din limba aia, spre deosebire de engleza unde vorbesc fluent happy. Esti sigur/a ca se fac doar 2 ore de Chimie happy?

| notsurewhoiam a răspuns (pentru 97Alex97):

Pai in a 9-a si a 10-a eu am avut de ales optional intre bio fizica chimie si alte materii si am ales bio de aceea am am facut 3 ore biologie dar tu poti bifa chimie. In a 11-a se alege din nou optionalul asta depinde si de ce vor colegii tai.O sa ai de completat o fisa cand te inscrii si ai sa vezi acolo optiunilebig grin