| adrianbestboy98 a întrebat:

anul acesta trec a 12-a este posibil ca bacul sa il dau in alta parte? nu as vrea sa il dau la liceul meu pentru care mate, fizica si chimie si eu sunt foarte praf la astea pur si simplu nu sunt facut sa inteleg stiintele exacte chiar daca eu lucrez in calculatoare si electronica, in generala am facut meditatii dar degeaba tot era sa raman corijent la mate da pana la urma doamna profesoara m-a trecut( Multumesc Doamna Daca Vedeti Asta! big grin )...si as vrea sa dau pe filo crying

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bacalaureatul se sustine la liceul unde termini clasa a XII-a!

| utilizatorcim a răspuns:

Dacă te muți la filo, dai la filo.

| adrianbestboy98 explică (pentru utilizatorcim):

Nu am eu nicio sansa sa intru cu media de rahat de la liceu asta laughing

| DianaTweety a răspuns:

Pai trebuie sa te tranferi in alt liceu la alt profil. Trebuie sa ai media ultimului intrat la acel profil sau ceva de gen

| MCRS a răspuns:

Vei da bacul din materiile prevăzute pentru profilul pe care îl termini. Dacă vrei să dai bacul la filo, trebuie să termini filo. Totuşi, să nu-ţi imaginezi că la filo e bacul uşor. La română programa e mai complexă, intră opere din care nu înţelegi mai nimic, dar sunt în programă şi trebuie învăţate (exemplu: Zmeura pe câmpie). La istorie intră 9 capitole, unul e de vreo 40 de pagini. Proba la alegere e, recunosc, mai uşoară.