De lene scapi cu o laba energica, de preferabil sa bei energizante si sa mananci ciocolata inainte.
1. Destul de ok.
2. Sunt usoare dupa ce le dai de cap.
3. Stiinte ale naturii.
Eu am trecut in clasa a 9-a si am avut media de admitere 9, 70. Eu vara trecuta am citit cateva carti si pe ultima suta de metri am lucrat la mate in caietul de vacanta. In schimb, cand am inceput clasa a 8-a am muncit foarte mult. E ok in clasa a 8-a, cam majoritatea profesorilor ar trebui sa va lase mai lejer, exceptandu-i pe cei de romana si mate, bineinteles! Nu sunt grele materiile, in mare e cam ce ai facut in anii anteriori, doar ca se mai adauga anumite chestii. Chiar e necesar sa le inveti pe tooooooate! Cred ca stiinte ale naturii cuprinde cam toate materiile. Eu am dat la mate info. Bafta!
Salut! Inca mai ai timp de citit si invatat. Incepe sa te antrenezi citind cateva carti care iti plac, apoi lucreaza exercitii la gramatica si matematica, mai intai simple, apoi ajungi si la cele foarte dificile. Gandeste-te ca daca lucrezi cat mai mult in luna aceasta de vacanta care ti-a ramas, iti va fi mult mia usor pe parcursul anului scolar.
1. Este anul cel mai dificil din gimanziu, nu vreau sa te sperii, dar e adevarul. Insa daca inveti in mod constant si ai norocul unor profesori bine pregatiti, care sa va predea tot ce este necesar si sa va ghideze in planul de recapitulare pentru examene va fi perfect. Important este sa nu neglijezi nicio lectie la romana si mate si sa lucrezi cat mai multe variante si modele pentru Evaluarea Nationala.
2. Materiile nu sunt mai grele decat in anii precedneti, iar profii de la materiile secundare va inteleg ca aveti de invatat pentru examen si isi reduc cerintele. Vei avea o materie noua: latina.
3. Profilul real, specializarea stiinte ale naturii sau mate-info.
Iti urez vacanta placuta in continare si bafta in clasa a VIII-a!