| Primadonnaa a întrebat:

Anul acesta urmeaza sa dau examenele nationale. Pot spune ca imi este extrem de frica, mai ales la matematica. Optez pentru liceul Mihai Eminescu din Constanta, profilul stiinte sociale.
As vrea mai multe informatii despre liceu, despre profil. Cand se fac ore dimineata/dupa-amiza. As vrea sa stiu ce parere aveti, cum vi s-au parut examenele, in special la matematica pentru ca una sunt praf.

4 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie frica. Totul tine de tine si tu stii asta. E un liceu foarte bun. Examenele s-au schimbat de pe vremea mea dar acum sunt mult mai usoare. Mental trebuie sa stai bine, sa stii ca vei reusi.

| BLeur a răspuns:

Bună.

Şi eu am examene, tot clasa a8a sunt. Vreau să dau la liceu Costin D. Neniţescu din Piteşti, profil : Ştiinţe ale naturii, se intră cu 8.00, din câte ştiu eu.
Sunt praf la Mate şi eu, am un 3 ce o să fac la examene, Dumnezeu cu mila laughing. Dacă înveţi, n-are de ce să-ţi fie frică.

| crissadeea a răspuns:

Hei..si eu am trecut prin acelasi lucru anul trecut, acum sunt boboaca happy. Mi-a fost foarte frica de examene mereu ma subestimam in legatura cu notele, dar dupa ce am ajuns in fata foii de examen mi-am dat seama ca nu este asa greu si nu am mai avut emotii pentru ca m-am concentrat pe subiect. Vor fi usoare! Vei intra cu siguranta unde iti doresti daca ai media potrivita! Succes! :*

| Azµre a răspuns:

Să nu îți fie frică că nu e așa greu pe cum pare, trebuie să gândești pozzitiv.
Orele se fac după masă apoi din a 11 a se fac dimineața.
Mult Succes!