| Alexandru_Stefan_1997 a întrebat:

As avea o curiozitate, am un prieten care a ramas la matematica clasa a VI-a, mama lui i-a promis ca il ia in Germania, mama lui find stabilita in Germania si el se ducea in Germania la iarna, mama lui spunandu-i sa stea acasa pana in iarna si sa invete Germania...iar el nu s-a dus la corigenta, iar el mi-a zis ca se duce la scoala, el normal nu sa prezentat la corigenta si mi-a zis ca cica da examenu de corigenta ca asa i-a zis directoarea etc si pe scurt as vrea sa stiu daca nu te PREZINTI la corigenta ramai repetent nu? eu cred ca prietenu asta al meu a ramas repetent si ii este rusine si nu vrea sa imi zica si probabil cred ca mama lui nu-l mai ia in Germania din cauza a niste probleme, ca el mi-a zis ca maicasa are probleme pe acolo....Deci lamuriti-ma va rog eu, ca nu stiu ce sa ma-i cred!

Răspuns Câştigător
| EgoFiet a răspuns:

Wath? laughing Daca nu s-a prezentat la corigenta, clar este repetent! happy

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si cum pana mea sa te lamurim noi? nu il cunoastem nici pe el nici pe maicasa

| UnCorpSanatos a răspuns:

Daca nu s-a prezentat la corigenta in mod normal este repetent.

| yOUrAnGeL23 a răspuns:

Deci lamureste-ne tu ce!@#$%^ tot zici... waiting Ca din tot "romanu' ' asta al tau am inteles numai ca ai un prieten corigent la mate -.-'

| Alexandru_Stefan_1997 explică (pentru yOUrAnGeL23):

Eu vroiam sa stiu daca a ramas repetent.....ca el zice ca da zilele astea corigenta