| Ezorethyk a întrebat:

.. As avea o intrebare. putin cam stupida dar merita incercat.cum pot invata mai bine engleza(profesoara mea nu preda bine si nu intelege nimeni nimic). daca puteti sa-mi dati un site.sau orice alceva credeti voi ca m-ar ajuta.multumesc

4 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Eu sunt de parere ca gresesti putin, motivul? Ca sa ajunga la catedra acea profa a dat un examen, o licenta, o viata de studii ca sa ajunga sa te invete pe tine.Deci? poate crezi ca poti invata de pe net sau aiurea este fals.Procedeaza cum doresti este treaba ta.Bafta

| Y3aaHH a răspuns (pentru traveler):

De cele mai multe ori, acea profesoara care a dat un examen, o licenta ca sa ajunga la catedra este foarte slab pregatita(ca majoritatea profesorilor din Romania). Asa ca poti invata vorbind cu persoane din america big grin Succes

| traveler a răspuns (pentru Y3aaHH):

Esti din start rau intentionat(a) deoarece poate nu se implica findca are deceptii nenumarate precum :ia gandeste si tu o clasa de mucosi impertinenti,la care toata ora le suna celularul deranjand ora,,care se hlizesc, inghiontesc, cearta, si orice fac in ora in afara de a invata, si pe deasupra mai au si salariul de cacao deci sunt si prost platiti.TU cum ai proceda ai depune un real efort de a scoate savanti din elevi avand motivele de mai jos? O zi buna.

| CitiLin a răspuns:

Pai.ai putea face pregatire.:] cateva sedintze ca sa iti construiesti baza ti.ar fi de ajuns. daca vrei sa te descurci singur ai putea apela la internet.sau cumpara un dictionar cu tot cu o carticica pentru regulile gramaticale.
Sper ca te.am ajutat:]