| P1etonu a întrebat:

As vrea sa invat engleza mult mai usor decat o faci prin orele de la scoala care mi se par inutile. Vreau sa stiu ce metode pot folosi pentru a invata cand sa folosesc timpurile intr-o conversatie... Am un vocabular destul de dezvoltat si nu asta e problema thinking. Daca puteti sa ma ajutati, eu va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Alexandru0007 a răspuns:

Sharedtalk.com intri si vorbesti cu cei de acolo.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa-ti dau un site unde inveti distrandu-te... intr-un fel.
http://ro.english-attack.com/

| pbsolver a răspuns:

Incepe prin a te uita la filme fara subtitrari
bafta!

| Rührselig a răspuns:

Când eram mic am prins uşor uitându-mă la desene animate şi apoi la seriale. Încearcă aşa sigur o să te-nveţi uor uşor.

| Romeo44 a răspuns:

Incearca cu filme, citeste cateva carti, cauta cuvintele pe care nu le cunosti si scriele pe un caiet de cateva ori.Eu am invatat engleza la scoala deci sfatul meu este sa incerci sa fii mai atent la ore.

| P1etonu explică (pentru Romeo44):

Eu am invatat engleza din jocuri... Cu engleza din scoala nu prea esti capabil sa porti o conversatie mai vasta

| Romeo44 a răspuns (pentru P1etonu):

Da ok eu te inteleg dar incearca sa gasesti orice sursa in engleza si cand dai de ceva ce nu stii sa vezi ce inseamna acel cuvant nu sa treci peste.

| raluca2711 a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa urmaresti filme, chiar si subtitrate, te ajuta sa inveti cuvinte noi.Sau sa incerci sa folosesti cuvintele pe care le stii deja pentru a conversa, mai mult in engleza.Multa bafta!

| GrimRaider a răspuns:

Filme englezesti subtitrate in engleza. Ajuta destul de mult.

| Raluca_Iovoaea_1992 a răspuns:

Filme fara subtitrari, citeste aproape in fiecare zi carti in engleza...