| TudorAdrian a întrebat:

as vrea sa stiu un lucru.Cum se invata o limba straina mai rapid:
1) Stau si invat,
2) ma duc in acea tara.
De exemplu voi pleca in America si acolovoi sta.sa zicem in 2 ani in care stau acolo voi stii mai bine engleza fata de 2 ani de invatat?
Fac engleza din clasa 1, acum sunt a 9-a si jur ca abia stau sa forumel o propozitie, nu mai zic de conversatie.
Deci, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misto povestea ta. Si eu am venit in Germania, si Germana e de 100 de ori mai grea decat Engleza, si eu am invatat 90% din ea intr-un an. Da, sunt aici de 1 an. Asa inveti o limba doar daca:
1. Iti iei un vocabular, scrii 10 cuvinte zilnic si le inveti. Ti se va parea plictisitor dar crede-ma chiar te ajuta.
2. Intre timp ce esti la scoala, sa stai tot timpul intre copii (poti sa stai si intre copii de clasele 1) si asa vei invata tu de la tine, accentul, cum se pronunta, cuvintele. Eu sunt acum in clasa 8 si stateam cu copii de clasa 3-4 de dupa-masa fara sa-mi spuna mama. Si uite intr-un an am ajuns sa fiu preferatul doamnei Diriginte.
3. Cel mai important lucru cand inveti:
Citeste carti in Engleza, vorbeste engleza, vorbeste, vorbeste, citeste citeste citeste. Ai sa vezi rezultatelewinking Sarbatori fericite!

0 răspunsuri: