| Anghel_Cosmin_1990 a întrebat:

as vrea sa va intreb daca cu media 9.44 se ia premiul 2?

Răspuns Câştigător
| AllTheGoodNamesAreTaken a răspuns:

Depinde de mediile celorlalti colegi. Se poate lua si 2 daca nu are altcineva o medie mai buna decat primul...
Sper ca ti-am fost de folos happy

11 răspunsuri:
| 拉维尼亚 a răspuns:

Premiul intai il ia cel cu media cea mai mare, dar care are media mai mare de 9, premiul doi il ia cel cu urmatoarea medie cea mai mare si asa mai departe

| s3byk91 a răspuns (pentru 拉维尼亚):

Premiul I il ia cel cu media de peste 9.50 asa pentru cultura ta generala premiul IIcel cu media de peste 9.00, premiul 3 cel cu media peste 8.50, si se da si mentiune la cel cu media de peste 8.00.

| 拉维尼亚 a răspuns (pentru s3byk91):

Pentru cultura ta generala, anul trecut am avut media 9: 43 si am luat premiul intai, asa ca vezi-ti de treaba ta

Vrajeli

| 拉维尼亚 a răspuns (pentru s3byk91):

Sictir

Shtt

| Anghel_Cosmin_1990 explică:

Pai mai este un coleg cu media de 9.15 altul cu 9, 64, altul cu 9, 50 si 9, 90

| stlucian a răspuns (pentru Anghel_Cosmin_1990):

Mentiunea intaia

Scz. Intai

| Anghel_Cosmin_1990 explică (pentru stlucian):

Ba boule mentiunea se ia la 8.50-9,n-ai mai fost la scoala, inchide-ti contul daca doar vb sa iei puncte

ZAU? Bou e tactu care tea scuipat stii tu unde si daca iei vreun premiu e pe povesti! Daca 50% dintre colegii tai ar fi avut peste 9.00 toti ar lua premii? EXISTA doar premiile 1, 2, 3 adica cei mai buni 3 elevi din clasa! Daca nu esti printre ei e numai vina ta!
Cat de dat pe la scoala e drept nu am trecut de 15-20ani cand am terminat facultatea.TU in 90 erai in teava asa ca mucosule tineti vorbele pentru tactu` si mata!