| Danut4439 a întrebat:

Salut TPU,astazi la scoala mi-am luat doza de suc si am iesit afara, la iesire o profesoara a urlat la mine si a zis ca nu am voie cu doza de cola, mi-a luat-o si a aruncat-o la gunoi.Este ok asa ceva? Nu e vorba de doza de suc ca nu e mare chestie, dar e normal asa ceva?

Răspuns Câştigător
| podarumarius95 a răspuns:

Prostii. Este o lege din 2008 care se referă la comercializare, nu la consum. Nu avea dreptul să îți arunce doza.

9 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu e normal, măcar să-ți dea banii pe ea laughing.

| Danut4439 explică (pentru supadeceapa):

I-am cerut banii dupa scoala si a intrebat daca sunt serios si a mers acasa?

| Danut4439 explică (pentru Danut4439):

Fara "?"

| supadeceapa a răspuns (pentru Danut4439):

Da, doamna, sunt serios, nu aveți dreptul să-mi aruncați bunurile, oricine ați fi. Asta trebuia să-i spui.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Băutura carbogazoasă Coca-Cola este interzisă prin lege în şcolile din România.

"Consideram ca sălile de clasă trebuie păstrate fără mesaje publicitare şi respectăm deciziile luate de părinţi şi profesori cu privire la băuturile răcoritoare disponibile în şcoli", a transmis compania, cel mai mare producător global de băuturi răcoritoare.

Mai mult, Coca-Cola a anunţat că nu cumpără spaţiu publicitar în emisiunile care se adresează direct unor audienţe cu mai mult de 35% copii sub 12 ani. Această politică se aplică pentru televiziune, radio, presă scrisă şi, acolo unde există date disponibile, pentru internet şi telefonie mobilă.

| Zaygon a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Interzisa spre vanzare dar nu sa vii cu ea de afara. E bunul tau.

| Holiday a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

E interzisa comercializarea in incinta scolii, daca vii cu ea din alta parte nu e interzisa. Legea se adreseaza comerciantilor, nu consumatorilor. E o mare diferenta. De altfel legea se refera la TOATE bauturile racoritoare.

| podarumarius95 a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Prostii. Este o lege din 2008 care se referă la comercializare, nu la consum. Nu avea dreptul să îți arunce doza.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Invata kung-fu si nu ti-o mai ia din mana big grin
la fel ca in Kung-Fu Pandawinking

| xGamerZ212 a răspuns:

Eu beau si cola si ce vreau eu la scoala sunt in clasa a 11 a si daca incepe un profesor sa urle la mine il arunc pe geam, trebuie sa te impui.