Stiu ceea ce simti. Si eu sunt bunicel la mate, dar la romana sunt varza. Am luat 7, 85 la romana la simulare
Eu unul am invatat pentru simulare cu doua zile inainte, in weekend. Tu trebuie sa stii ce ai de invatat. Nu iti stiu punctele slabe. Eu unul sunt slab la partea de gramatica, mai ales la propozitii si la functii sintactice. Tu poate esti mai slab pe partea de literatura.
Eu iti recomand sa inveti cate 45 min. maxim, iar apoi sa iei o pauza de 5-15 min., depinde de ce inveti. La partea de literatura ti-as recomanda sa inveti toate trasaturile genurilor, iar apoi sa faci macar o compunere in care sa demonstrezi ca textul X apartine genului Y. La gramatica trebuie doar sa inveti teoria si sa mai faci vreo doua exercitii la fiecare parte (asta depinde si de timpul pe care-l mai ai la dispozitie). Daca nu mai ai timp mai bine inveti doar teoria. Asa am tinut si eu inainte de simulare sa fac macar un exercitiu la fiecare parte si nu am invatat ca lumea teoria, iar asta m-a dus la confuzii.
Eu unul nu m-am apucat de invatat, nu am de ce, dar tu ar trebui sa te apuci sa inveti. Nu e niciun liceu bun la mine in judet care sa aiba internat, ca sa merite sa ma mut in oras. Mie imi ajunge media pe care am luat-o la simulare, dar tie nu cred ca ti-a ajuns.
Succes in continuare!
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: