| Steefamos109 a întrebat:

Salut TPU au venit notele de la simulare de le evaluare națională,și sunt complet dezamăgit,am luat 8, 30 la ambele,in condițiile in care eu trebuie sa iau neapărat 9, 20 la ambele pentru profilul mate info.imi puteți da și mie niste sfaturi și să îmi spuneți dacă mai am vreo șansă?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Invata mai bine, sa atingi macar nivelul dorit!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Unde scrie ca trebuie sa iei 9, 20, profesorul ti a pus nota pe care o meriti, atit ai invatat bucura te ca ai o nota bună ce faceai daca aveai nota 4 sau nota 6, data viitoare straduieste te sa iei 10 asta presupune sa inveti sa stii pe de rosat materia fara probleme.

| LisaJulie a răspuns:

Simularea a fost mai dificila ca examenul! Trebuie sa te pregătești intens pentru el rezolvând teste din anii trecuți! Dacă ai luat peste 8 atunci cred ca în iunie vei lua peste 9

| Ioanaveres44 a răspuns:

A fost doar simulare. Notele sunt bune. Dar daca TU (si nu parintii si userii) crezi că poti mai mult, mai invata pana la examene și ai șanse să iei note mai mari.
Dacă la profilul mate-info cere 9 20, fa-ti un program de invatat, mai adauga un prieten/coleg care sa te ajute si mobilizeaza-te.
Succes!